tisdag 3 mars 2009

Dunder och brakväder, jesusplatser och snälla nunnor!






Hej hallå och falafelfisk!
Vi var ju förra torsdagen till lördagen på en utflykt. Det var Joel, Johannes, Albin, Olof, Anders och Fredrik. Tanken var att vi skulle cykla runt Genesarets sjö. Det blev aldrig någon cykeltur eftersom vandrarhemmet vi bodde på i Tiberias ville inte låna ut cyklar för att det var regn, stormblixtrar och dunder och dom hade typ ingen försäkringar för det. Nåt sånt var det iaf :D. 
Vi hängde inte läpp för det utan började vandra längs sjön. Det var regn, regn, regn och åter regn. Åskade gjorde det också.

Efter en lång vandring (fast inte så jättelång egentligen, eftersom det kändes längre eftersom det regnade!) kom vi till en strand där alla fick ett ryck och ville bada. Joel ville inte bada för han frös, så han agerade kameraman. Bröderna plus Legenden från Hjo ville känna havsvirvlet enda in på skinnet så dom beslöt sig för att bada nakna (precis som på film). Olof såg ut som en vacker sjöjungfru. Efter doppet i grytan drog vi till ett matställe och köpte käk. Falafel sitter inte fel i detta heliga land, så det proppade vi i oss. Fast han också är.

Anywho, efter ett jävla tag kom vi till ett kloster där vi spenderade natten. Nunnan som bodde där var asgrym, jättekort och sade mamma mia hela tiden. Det var kul.

Nästa dag drog vi först till Kapernaum och sen begav vi oss upp för ett lååååång brant, lerigt berg där Jesus hade haft nån bergspredikan. Det slutade med att vi tog oss tillbaks till Tiberias och slutligen taxi hem till Baram!!

Eftersom alla tjatar, så lägger vi upp ett videoklipp eller två!


Gal-gal-gal-galatz!!





3 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att höra från er igen, så jag vet att ni fortfarande lever o så :)
Coolt att besöka platser där Jesus varit, grymt!
Saknar er pojkar, kom hem snart!
Kramar Anna

Anonym sa...

Hade förväntat mig Liiiite mer naken hud va .. :P

Anonym sa...

Ni verkar ha grymt kul där ni är men jag gillar nog mina kusiner bättre när de har lite mer kläder på sig :P